Smartphone yang tahan lasak 2014

Rating: 4.97 / Views: 278
2019-12-12 18:28

Jom tonton mana satu yang tahan lasak. Hasil ujian hempas menghempas, tablet dan telefon pintar yang paling tahan lasak ialah dari jenama Samsung. Ipad 2, Motorola Xoom dan iPhone 4S semuanya jahanam dan pecah.7 Super Smartphone Paling Popular 2014 Diterbitkan 08: 51: 00 AM. Gadget. Info Gadjet. Produk daripada Sony ini memang terkenal dengan reka bentuknya yang premium daripada kaca dan aluminium yang tahan lasak untuk mengekalkan identiti perantinya yang kalis air dan debu yang terbaik dalam kelasnya. smartphone yang tahan lasak 2014

Galaxy S5 Active hadir dengan reka bentuk yang lebih tahan lasak. Model ini tahan hentakan dan mempunyai pensijilan IP67. Walaupun mempunyai sedikit perbezaaan, secara asasnya ini adalah model Galaxy S5 dan sedikit mengecewakan adalah, model ini tidak ditawarkan di Malaysia buat masa ini.

smartphone yang tahan

Telefon bimbit itu dilindungi kerangka plastik dan getah berwarna kuning cerah dan hitam yang tahan lasak manakala beratnya pula ratarata 130 gram. Ia lebih tebal berbanding kebanyakan telefon bimbit lain tetapi jauh lebih lasak. Oct 03, 2013  aku pun pernah jadi cam kau, smart phone rosak, terus nak consider beli smart phone baru yang murah. phone aku masuk air. so aku tengok yang water resistant lah macam motorola defy, nak yang sturdy lah. tapi they dont come all in one. biasalah ada pros and cons. sebaik tepon aku tak kena banyak sangat RM for repair,smartphone yang tahan lasak 2014 Ohmedia sendiri kalau nak cari satu smartphones yang betulbetul tahan lasak, memang phone macam ni la yang kami akan cari sebab tak payah nak gunakan casing tebaltebal tapi hati rasa lega sebab tahu yang phone kita memang tahan lasak

Free Smartphone yang tahan lasak 2014

Jan 24, 2014 Friday, January 24, 2014. 10 Jenis Telefon Pintar tahan lasak dan kalis air. tekno deras on 3: 44 AM Samsung Galaxy XCOVER 2 dilancarkan Samsung ke pasaran dengan sebagai telefon pintar tahan air yang mampu ditenggelamkan hingga ke dalam 1. 5 meter selama 30 minit. smartphone yang tahan lasak 2014 Smartphone stylish yang dibuat paduan bahan kaca dan bingkai metal yang sangat kokoh ini memiliki perlindungan ekstra sertifikasi IP68 untuk fitur tahan air dan debu. Jadi, kamu bisa membawa LG G6 ke mana saja tanpa perlu khawatir.